CV

michiel bogaert. ik woon in gent, ben 27 jaar en architect. in mijn vrije tijd probeer ik 2 keer in de week te squashen en volg ik het voetbal. Verder ben ik ook een fervent muziekfan en -luisteraar. mijn muzieksmaak is breed verspreid van klassiek,  popmuziek in de jaren '60, '70, '80, alsook meer hedendaagse (alternatieve) rock, tot drum 'n bass. meer dan een amateur pianist, ben ik helaas niet.

 

technologie. ik interesseer me in technologische ontwikkelingen en kan goed overweg met computers. een kapotte computer of gsm durf ik wel eens opengooien in de hoop de levensduur te verlengen. een upgrade van een ouder toestel door enkele stukken te vervangen, is me niet vreemd. de combinatie van ontwerp en technologie boeit me heel hard. het gebruik van moderne machines om dingen te maken, zoals een lasercutter, cnc-machine, snij-plotter en vele anderen laten mij toe een heel gedetailleerde uitvoering van een project te bereiken.

 

Makelij. ik leerde in mijn opleiding deze toestellen kennen als handige apparaten bij het maken van maquettes en schoolgerelateerde projecten, maar snel zette ik deze apparatuur ook aan het werk voor interieurobjecten, speelgoed en andere toepassingen.

 

BREDE interesse. Ik ben in heel veel dingen geïnteresseerd en kan dan ook al eens competitief uit de hoek komen bij een quiz met vrienden. ik ben een mondig persoon, die graag zijn mening uit en hoopt af en toe eens humoristisch uit de hoek te komen. in een ondertussen ver verleden, stond ik voor een theaterstuk vaker op een podium, maar nu geraak ik niet verder dan het spelen van een acteur.

 

POP ART. Ik ben fan van popart en de stijl, zoveel is duidelijk.

studentenraad en een alternatief voor een studentenvereniging. masterclass, bestaande uit vrijwillige studenten (interieur)architectuur probeert studenten zowel op vlak van onderwijs en ontspanning bij te staan. dit vertaalt zich in het organiseren van feestjes alsook de studenten vertegenwoordigen bij facultaire vergaderingen.

 

 

Mede-voorzitter en secretaris. Ik was er 3 jaar mede-voorzitter en stond in voor de boekhouding en het beheren van de vzw.

SINT

FUIF

sintfuif in vooruit gent. de sintfuif is al jaren een gevestigde naam binnen sint-lucas. hij vindt plaats rond 6 december, sinterklaas, en staat garant voor een laatste keer losgaan vlak voor de eerste zware deadlines. de sintfuif, ook verwijzend naar de sint in sint-lucas dient als vast afspreekpunt voor alumni.

 

KERNTEAM. Beperkt budget, sponsors, dj's, locatie, inkleding, sfeer en zoveel meer.

alternatief studenten-vereniging

studentenraad

onderwijs en amusement. als team ondersteunden we  projecten van school, zo stonden wij in voor catering en amusement tijdens de springweek (alle bachelors en masters werken samen aan een project.) verder organiseerden we ludiek speeddaten, quizzen en projectie-avonden met temptation, de mol en de rode duivels, ...